fbpx

VIDEO PRODUKCIJA/ Ratio d.o.o.
1KAMERA/MONTAŽA/  Dino Senčar
2KAMERA/ Mario Pavlović
3KAMERA/ Goran Berović
4KAMERA/ Dario Lepoglavec

Zračna luka Zagreb (hangar Croatia Airlines) postaje modna pista koje će sve prisutne ostaviti bez daha, stoga ne čudi da već sada pozivnica za 24.-ti Schwarzkopf Cro A Porter postaje najtraženija ovih dana i događaj o kojem se priča u svim društvenim krugovima.

Ovu sezone Schwarzkopf Cro A Porter vodi Vas na jedinstveno modno putovanje koje se ne zaboravlja!

Niti stroga pravila sigurnosti Zračne luke Zagreb, niti posebni uvjeti koji su vladali prilikom akreditiranja nisu spriječili medije iz cijele regije kao ni brojna imena iz društvenog života da upravo svjedoče ovoj modnoj povijesti.

Po prvi put Schwarzkopf Cro A Porter posebno se ističe i činjenicom da je to prvi modni projekt u Hrvatskoj pod visokom pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića, čime Cro a Porter još jednom dobiva potporu u svojim nastojanjima promocije i razvoja modne i kreativne industrije te dizajna u Republici Hrvatskoj, ali i u jačoj afirmaciji prema izvozu modne odjeće proizvedene u RH.
Cro A Porter oduvijek je bio sinonim za modnu nepredvidivost i originalnost čiji koncept i sadržaj uvijek nadilaze standardne okvire i svim svojim segmentima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Upravo Cro a Porter odlazi tamo gdje se drugi ne usude i iz sezone u sezonu istovremeno šokira i oduševljava te postavlja još uvijek neuhvatljiv modno – estetski standard.

24.-ti Cro a Porter će i ovog puta svojom sjajnom produkcijom, organizacijom i inovativnošću oduševiti sve ljubitelje mode, te u jedinstvenom prostoru hangara Croatia Airlinesa pružiti vrhunski modni događaj, a sve s ciljem pozicioniranja hrvatske mode i grada Zagreba na kartu europskih metropola mode.