fbpx

Freywille predstavlja još jednu odličnu kampanju snimljenu u rujnu ove godine u Ljubljani s Natašom Pinozom, bivšom Miss Universe Slovenije.

Atraktivna Slovenka Nataša Pinoza, bivša Miss Universe, pozirala je s komadima iz Freywilleovih kolekcija Passionate Russia i Pepita Rose, koje su diljem svijeta već osvojile brojne ljubitelje umjetnosti i originalnog nakita raskošnim motivima koji potiču na istraživanje i romantično putovanje kroz impresivnu rusku kulturu te ritmične plesne pokrete španjolskog flamenka.

Kampanja slavi žensku ljepotu, samopouzdanost i svestranost koje su odraz različitosti i snažne osobnosti, te su vječne jer se s vremenom obnavljaju i prenose majčinstvom novim generacijama. Prolazeći kroz upečatljive transformacije Nataša Pinoza poput Matryoshke senzualno utjelovljuje različite aspekte ženstvenosti dok pupaju, bude se i rađaju u svijesti suvremene žene: od nevine mlade djevojke koja zrači dobrotom, čistoćom i zaigranošću, preko zrele žene koja je bujna i stvaralački orijentirana do krhke balerine i labuda zavijenog u crno kao simbola ženske mudrosti, dubokih intuitivnih uvida i sposobnosti da u drugima pobudi promijene na bolje.

Styling i dizajn kostima potpisuje Irena Rugel Krajcer za Lucky to Wear, fotografiju Dejan Nikolič (te Egidij Rodica kao asistent), šminku Emperatrizz., a video Dino Senčar za Ratio d.o.o.