fbpx

Suradnju koju njegujemo sa Noa Beach Club-om ušla je već u treću sezonu.
Producirali smo aftermovie, intervjue, dokumentarističke te official video u trajanju od maksimalno tri minute koje imate prilike vidjeti na stranici.

VIDEO PRODUKCIJA/ Ratio d.o.o.

Uz egzotični izgled i luksuzno uređenje, Noa Beach Club nudi vrhunski doživljaj clubbinga iznad samog mora što ga čini jedinstvenim na našoj obali i zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

Na svim razinama, počevši od vizualno-estetskih rješenja, pa do liste izvođača, Novaljski Noa Beach Club je ove ljetne sezone napravio pomak koji mu osigurava mjesto pri vrhu na listi najboljih jadranskih klubova sezone. Niti globalno slavni DJ-evi poput Jorisa Voorna, Funkermana, The Shapeshiftersa, do Calvina Harrisa i Laidback Lukea, nisu mogli odoljeti dobroj atmosferi te su svoje setove produživali sa standardnih četiri, do specijalnih osam sati, samo za dobro raspoloženu i rasplesanu publiku u klubu Noa.

Cijeli kompleks Noa Beach nalazi se na otvorenom i prostire se na 2 000 kvadrata. Uključuje klub s bazenom, VIP prostorom na dvije etaže, 5 šankova, vezovima za jahte i ležaljkama, te plažu na kojoj se nalaze šank, fast food, stolovi za masažu i ležaljke.