fbpx

Novu jesensku kampanju FREYWILLE posvećuje slavnom austrijskom umjetniku Friedensreichu Hundertwasseru i njegovom osebujnom pogledu na svijet.

U jedinstvenom spoju umjetnosti i modernog nakita utkane su filozofske poruke, osjećaji  i životne vrijednosti kako bi budući vlasnici ovih minijaturnih umjetničkih djela  mogli uživati u kompoziciji koja budi pozitivan pogled na život i svijet istinske romantike, estetike te savršenog stila.

FREYWILLE kolekcija Hommage à Hundertwasser je savršen dokaz kako inspirirajuća umjetnost može dovesti do stvaranja nečeg lijepog i potpuno novog. U bajkovitoj kampanji se, simbolikom i kontekstom u koje su smješteni modeli, doslovno oživjela Hundertwasserova filozofija te njegova najdublja želja – život u neprekidnom suglasju s prirodom. Kreirane su tri različite priče koje  prate tri seta nakita kroz koje s  osjećajem za stil i s ljubavlju prema detaljima, FREYWILLE umjetnici spajaju Hundertwasserove tipične elemente s vlastitim interpretacijama u izvanredan dizajn.

Visit Site