fbpx

VIDEO PRODUKCIJA/ Ratio d.o.o.
KAMERA/MONTAŽA/  Dino Senčar
2 MONTAŽA/ Rene Batista
NOVINARKA/ Mija Dropuljić

Možemo ponosno reći da je treća sezona suradnje sa Fashion Incubatorom iza nas.

Street art, 8 novih dizajnerskih imena i odlična kampanja obilježit će 10 godišnjicu Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i najutjecajnijeg nacionalnog natjecanja za mlade modne umjetnike.

Portanova Fashion Incubator, najstarije i najutjecajnije nacionalno natjecanje za mlade modne umjetnike će 15. studenog 2014. u trgovačkom centru Portanova u Osijeku obilježiti 10. godinu uspješnog rada koju najavljuju kampanjom EXHIBITION.

EXHIBITION kao izložba i kao ekshibicionizam, moda kao EXHIBITION – nova kampanja Portanova Fashion Incubatora omage je osječkoj street art sceni lucidan komentar modne sadašnjice. EXHIBITION savršeno točno sažima mjesto mode u radikalnom vremenu. Pokazati (se) opsesija je današnjeg društva, a moda i umjetnost bezbrižno se premještaju iz galerije na ulicu. Modu doista razumijemo kao art, a je često koristimo ne da bismo tijelo prekrili, već upravo suprotno, da bismo ga otkrili i izložili. Zanimljivo višeznačje i živopisan vizual donosi nam kampanja EXHIBITION nove sezone Portanova Fashion Incubatora.

OFFICIAL VIDEO

TVC NAJAVNA KAMPANJA