fbpx

R3hab, nizozemski DJ i producent u usponu u kratkom je roku zauzeo važno mjesto na međunarodnoj dance sceni. Njegove producentske vještine i ljubav prema elektronskoj glazbi učinile su ga jednim od najtraženijih remixera dance svijeta, pa je R3hab remixirao za izvođače kao što su Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Jennifer Lopez, David Guetta, Tiësto te Pitbull.
Osim toga, R3hab je izdao i vlastite produkcijske naslove koji su uzdrmali plesne podije širom svijeta i uvrstile ga na Beatport ljestvice. Njegovi su najpoznatiji naslovi ‘Sending My Love ft. Max C’, koji je producirao u suradnji sa Swanky Tunes, ‘The Bottle Song’, izdan u Wall Recordingsu, te opće prihvaćeni ‘Prutataaa’ koji je činio njegovu prvu suradnju s Afrojackom.
Stoga nikoga nije iznenadilo kada je multi talentirani i obećavajući R3hab potpisao za Afrojackov label Wall Recordings uz napomenu da se radi o jednim od najvećih nadolazećih talenata.
R3hab je do sada nastupao u slavnim klubovima diljem svijeta, od Amerike, Australije, Azije, Europe i Kariba. R3hab će nastaviti svoju globalnu turneju, usput iznenađujući ljude svojim vrhunskim remixevima i originalnim materijalima.

Visit Site