fbpx

VIDEO PRODUKCIJA/ Ratio d.o.o.
1KAMERA/MONTAŽA/  Dino Senčar
2KAMERA/ Ivica Vranjić
STYLING/ Petar Trbović
MAKE UP/ Dragan Vurdelja

Najpopularnija regionalna glazbenica i modna ikona, Severina Vučković snimila je modni editorijal za srpsko izdanje prestižnog modnog časopisa Harper’s Bazaar, koji je nakon Voguea najutjecajniji modni časopis na svijetu. 

Harper’s Bazaar, inače prvi modni časopis u Americi osnovan 1867. godine je ime koje predstavlja sinonim za stil, vizualnu kvalitetu, najnovije i najbolje modne trendove koje svijet može ponuditi u bilo kojem trenutku.

Severina je za srpsko izdanje modnog časopisa Harper’s Bazaar snimila modni editorijal u dvorcu Trakošćan. Donosimo video behind the scene.

Ideja za modni editorijal potekla je od Severininog dugogodišnjeg suradnika Petra Trbovića koji je zajedno sa uredništvom Harper’s Bazaara okupio vrhunski tim.

Snimanje se odvijalo u prekrasnom ambijentu dvorca Trakošćan, koji slovi za jedan od najljepših dvoraca na ovim prostorima te je u kreacijama koje je nosila Severina dvorac na jedan dan opet ‘oživio’  te se sve  vratilo u doba 13. stoljeća kada je dvorac i sagrađen.